Medlemsbedrifter

Her er en nettkatalog over våre medlemsbedrifter og foreninger med tilknytning til Salangen

Det er kostnadsfritt for våre medlemsbedrifter å registrere seg samt legge til basis informasjon om en bedrift/forening i katalogen.

Reise og Fritid

  • Kategori Filter
  • Bytt til tabellvisning
  • Bytt til tabellvisning

Millionfisken AS eies av Salangen Næringsforening og Salangen kommune.

 

Millionfisken er et felles dugnadsløft fra Salangen kommunes befolkning, næringsliv og lag/foreninger. SIF Fotball stiller med utallige frivillige og står som organisator for frivillige.

 

Millionfisken ble første gang arrangert i 2007 med i underkant av 800 deltakere i fiskekonkurransen. Vi har en grense på 2500 fiskebevis. I 2014 hadde vi over 2300 deltakere. Så her gjelder det å være tidlig ute for å skaffe seg fiskebevis og festivalpass. Begge deler kjøpes online på millionfisken.no, kveldspass for fredag og lørdag selges i sekretariatet og ved inngang.

 

Det blir lagt til rette for bobiler, campingvogner og teltcamp. I tillegg legges det ut stor flytebrygge i sentrum for å kunne ta imot de mange båtene som kommer fra by og bygd. Det etableres også familiecamp i et rolig område for de som ønsker det.

Elvelund Camping ligger idyllisk til ved utløpet av Salangselva.

 

Campingplassen har sesongåpent fra 1.juni til 15.september. Vi kan tilby ferie i rolige omgivelser med nydelig utsikt, flott natur og Norges beste sjørøyevassdrag som næmeste nabo. I kafêen selger vi kioskvarer, kaffe og kaker, i tillegg til middagsmat. Kafêen har blitt svært populær, både blant campinggjester og lokalbefolkningen. 

 

Vi kan tilby mange aktiviteter: hva med en guidet tur i Sagelvas spennende grotter, fiske i Norges beste Sjørøyevassdrag, eller ta en sjarmerende kaiak-tur i midnattsola?

Kategori: Handel

Vi er en bedrift på 5 ansatte som har drevet med salg og service i 28 år. Vi ble etablert i 1984.  Vi driver per dags dato med salg og service av Ski-Doo, Can-Am, snøfresere og Husqvarna.

 

Åpningstider:

Man - Fre: 9:00 - 16:30
Lør: 10:00 - 14:00
Kategori: Eiendom

Vi har hyttetomter og marinaplasser for salg! ta kontakt for informasjon/visning!

 

Garsnes brygge ligger noen få kilometer fra Sjøvegan (ta av i krysset på Laberg og kjør mot Lavangsnes.

 

Velkommen!