Medlemsbedrifter

Her er en nettkatalog over våre medlemsbedrifter og foreninger med tilknytning til Salangen

Det er kostnadsfritt for våre medlemsbedrifter å registrere seg samt legge til basis informasjon om en bedrift/forening i katalogen.

Handel

 • Kategori Filter
 • Bytt til tabellvisning
 • Bytt til tabellvisning
Kategori: Handel

DRECKER OPTIKK så dagens lys 17.februar 1992, da Peter Drecker og hans sønn Per – Arne Drecker (fjerde og femte generasjon optikere i familien) åpnet døren til den første forretningen på Bardufoss i Målselv kommune.

 

I dag teller Drecker – familien 36 medarbeidere, derav 16 optikere. Som privateid kjede er den dermed størst i Nord-Norge.

 

Du finner oss i dag i Hammerfest, Alta, Storslett, Skjervøy, Tromsdalen, Tromsø sentrum, Finnsnes, Bardufoss, Setermoen, Sjøvegan, Harstad og Svolvær.

 

Sjøvegans avdeling finner du på Strandsenteret. Her jobber optiker Thomas, en trivelig kar fra Tyskland. Han utfører grundige synsundersøkelser og tilpasser kontaktlinser. I butikken finner du også Line, noe av det artigste hun vet er å hjelpe deg med å finne akkurat den innfatningen du skal ha. I tillegg kan du møte ekstrahjelpen Kamilla på de fleste lørdagene. Besøk oss i lyse og trivelige lokaler, se vårt varierte utvalg av innfatninger og lurer du på noe er det bare å spørre. Vi anbefaler det beste som er på markedet, men tilbyr også lavprisløsninger.

 

Åpningstider: man - fredag 09-16:00, Lørdag 10-14

Kategori: Handel

Åpningstider:
Mandag - Fredag 09.00 - 16.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kategori: Handel

Vi er en bedrift på 5 ansatte som har drevet med salg og service i 28 år. Vi ble etablert i 1984.  Vi driver per dags dato med salg og service av Ski-Doo, Can-Am, snøfresere og Husqvarna.

 

Åpningstider:

Man - Fre: 9:00 - 16:30
Lør: 10:00 - 14:00
Kategori: Handel

Coop er navnet på den samlede virksomheten til forbrukersamvirket i Norge. under Coop-navnet finner vi 132 samvirkelag, deres fellesorganisasjon Coop Norge SA med datterselskaper, deriblant vareforsynings-selskapet Coop Norge Handel AS og eiendomsselskapet Coop Norge Eiendom AS som de to største, samt Smart Club AS.

 

Cirka 22.500 mennesker har i dag Coop som sin arbeidsplass og nesten én av fire handleposer kommer fra en Coop-butikk.

 

Åpningstider:

Hverdager 9-22

Lørdag 9-20

Kategori: Handel

Anita's Blomster og begravelsesbyrå AS er en bedrift som dekker kommunene Salangen, Lavangen, Gratangen og Bardu.

 

Virksomheten startet opp i 1986 og nyter nå stor tillit i området. Ekteparet Anita og Ivar Fjeldstad driver i dag bedriften fra Sjøvegan. I september måned åpnet vi avdelingskontor for begravelsesbyrået i butikken Sikke Blomster AS på Setermoen i Bardu kommune.

 

Byrået er medlem av BFN - Begravelsesbyråenes Forening i Norge.

 

Åpningstider:

Mandag - Fredag 09.00 - 16.30

Lørdag 10.00 - 14.00

Kategori: Handel

KLEO-butikken for hele familien med en rekke merkeklær til fornuftige priser.

 

Vi fører knalltøffe klær for herre og dame, ung som gammel. Smykker fra Arts & Crafts.

 

Stikk innom for en hyggelig handel.

 

Åpningstider:
Man-fre: 10.00 - 16.30
Lør: 10.00 - 14.00

Jensen Elektriske AS, avd Sjøvegan får nytt navn – BYE BERG ELEKTRO AS.

Jensen Elektriske AS har i over 30 år sameksistert med avdeling i Tromsø og Sjøvegan. Selskapets grundere har besluttet å dele firmaet der Jensen Elektriske AS fortsetter under samme navn med sin virksomhet i Tromsø mens avdelingen på Sjøvegan fisjoneres ut i eget selskap og får navnet Bye Berg Elektro AS.

Bye Berg Elektro AS (BBE AS) vil drive fremover med samme personell, lokalitet og type virksomhet som tidligere. Våre kunder vil ikke merke noen annen forskjell enn at vi har fått nytt navn.

BBE eies og drives av Tormod Berg som tidligere var medeier i Jensen Elektriske AS og var ansvarlig for driften på Sjøvegan.

BBE driver med installasjonsvirksomhet innenfor næringsbygg, forsvarsanlegg, leilighetsbygg, maritim og landbasert industri i tillegg til privatmarkedet med leiligheter og boliger.

 


Vi kan tilby følgende installasjons oppdrag:

 • Komplette sterkstrømsinstallasjoner i butikker, kontor, industri, landbruk og bolig.
 • Komplette tele og datainstallasjoner (spredenett, og nettverks komponenter)
 • Dokumentering av kategori 5 spredenett.
 • Levering og programmering av Alcatel Omni PcXoffice telefonsystemer.
 • Videoovervåking av butikker etc. ITV
 • Rutineopplegg for internkontroll av elektriske installasjoner.
 • Rutineopplegg for årskontroll av nødlysanlegg.
 • Verifisering av elektriske anlegg etter FEL99.
 • Termografi av el tavler og bygninger.
 • Vi har inngått agentavtale med www.Phonect.no og er blitt forhandler på IP telefoni.
Kategori: Handel

Felleskjøpet Agri er en samvirkebedrift eid av 43.000 bønder. Konsernet har om lag 2300 medarbeidere i 15 fylker, og virksomheten strekker seg fra Tana i nord til Larvik i sør.

 

Vår salgsorganisasjon omfatter hovedområdene butikk, maskin/verksted og kraftfôr/plantekultur. I tillegg til å tilby varer og tjenester til norsk landbruk, satser vi også på andre forbrukergrupper innen områder som hagesektoren og kjæledyr.

 

Kornhandel, produksjon og distribusjon

Vi har egne produksjons- og distribusjonsfunksjoner for kraftfôr, såvare, gjødsel, plantevern og kornmottak. Kornhandel er også en viktig del av vår virksomhet. Felleskjøpet er markedsleder på mottak av produsentkorn.

 

Noen fakta om Felleskjøpet Agri

 • Hovedkontor på Gardermoen
 • 97 butikker
 • 52 kornmottak
 • 47 verksteder
 • 12 fabrikker
 • Nærmere 50 datterselskaper

 

Åpningstider:

Mandag - Fredag 0800 - 1630

Lørdag 0900 - 1400 til 30. juli

Kategori: Handel

Sjøveien apotek er et selvstendig apotek som er medlem i Apokjeden, Norges største apotekkjede.

 

I tillegg til alle typer legemidler har vi et godt utvalg av helsepleieprodukter og produkter til stomi-, inkontinens-, og diabeteskunden. Vi har dyktige medarbeidere som ønsker å ivareta og følge opp den enkelte kunde på en best mulig måte. Vi har også informasjonsrom for fortrolige samtaler.

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Vi viser vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet!

Apotekets åpningstider:
 
Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag:  09:00 - 16:30
Onsdag:  09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 16:30
Fredag:   09:00 - 16:30
Lørdag:   10:00 - 14:00
Kategori: Handel

Maxi Miljø er en tradisjonsrik bedrift midt i Sjøvegan sentrum med et meget bredt produktspekter. Bedriften har et rikt varesortiment innen flere ulike avdelinger: jernvare, byggevare, fargehandel, leketøy, glass- og steintøy.  I tillegg selger Maxi Miljø bad- og kjøkkeninnredninger, solavskjerming/utvendige persienner, gulvbelegg og keramiske fliser, samt fiske- og fritidsutstyr.
​Kom innom for en hyggelig handel!

MAXI MILJØ A/S har i dag 5 heltidsansatte.